Managed Hosting

Als het gaat om oplossingen voor hosting, levert Poort80 maatwerk. Hoge mate van beschikbaarheid, goede beveiliging en snelheid zijn daarbij gegarandeerd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bieden van betrouwbare toepassingen en oplossingen voor het hosten van webapplicaties.

Met managed hosting van Poort80 wordt u veel zorg uit handen genomen. Dit wordt uitgevoerd door onze professionals met veel verstand van webapplicaties. Op die manier wordt uw eigen organisatie uitgebreid met extra expertise en specialisme.  

 

Op ons virtuele platform bouwen wij hostingomgevingen die volledig aansluiten bij de behoefte van de opdrachtgever. Zo worden onze klanten op maat bediend.

Belangrijke punten daarbij zijn:

  • We leveren een infrastructuur op maat
  • We leveren 24/7 telefonische support
  • We leveren advies voor optimale inrichting van infra en applicaties
  • We kunnen werkzaamheden uitvoeren voor applicatiebeheer
  • We werken conform afspraken en procedures zoals wij met u hebben vastgelegd in een SLA

Poort80 levert geen standaard pakketten maar blijvende, structurele tailormade oplossingen. Daar waar de expertise of bereikbaarheid van reguliere hosting-partijen te kort schiet, komt Poort80 om de hoek kijken: Als hosting echt betrouwbaar en professioneel moet zijn.

Betrouwbare en schaalbare oplossingen voor het hosten van webapplicaties

Installeren

Voor webapplicaties levert Poort80 Hosting Services op maat gemaakte server-omgevingen. Beschikbaarheid en beveiliging zijn daarbij essentieel. De realisatie en uitvoering gebeurt altijd in nauw overleg met de opdrachtgevers. We gaan altijd verder in de optimalisatie van een hosting platform. Er wordt actief meegedacht met u en uw ontwikkelteams. 

Observeren

Naast security-scans wordt ook de performance en de ondersteuning daarvan continu gemeten. Indien er aanleiding is, wordt in overleg gekeken naar mogelijkheden om de snelheid te verbeteren, bijvoorbeeld door cacheservers, loadbalancers, etc. Zeer handig als er tijdens dynamische campagnes even extra capaciteit nodig is.

Analyseren

Wij monitoren 24 uur per dag: Services monitoring, prestatie monitoring, capaciteit monitoring, log monitoring, trendanalyses, rapportages, installatie & deploy OS, software en applicatie, software & firewall configuratie, back-up & restore management, applicatie optimalisatie, OS & software updates, incident & problem management.